Zwijsen

zwijsen logo

Zwijsen

 

 

Al meer dan 160 jaar is uitgeverij Zwijsen een toonaangevende uitgever in het basisonderwijs. Ze behoren tot de top in deze branche, van Nederland en Vlaanderen. Bij het ontdekken van de wereld ondersteunen zij kinderen met educatieve uitgaven, zowel thuis als op school

 

 

voorschool en peuterschool

 

Pedagogisch medewerkers kunnen kinderen in de leeftijd van 0-4 voorbereiden op de basisschool met behulp van de totaalprogramma's uk & puk en puk & ko, die Zwijsen ook uitgeeft.

 

Basisschool

Leerkrachten kunnen de verschillende methoden en ondersteunende lesmaterialen dagelijks gebruiken in de klas, zowel in boekvorm of digitaal. Zwijsen biedt ruim twintig gerenommeerde titels in alle vakgebieden: taal, lezen, schrijven, rekenen en de kennisgebieden: geschiedenis, aardrijkskunde, natuur, techniek en Veilig leren lezen. Maar liefst 3 op de 4 kinderen leert lezen met deze methode.

 

De meest gebruikte kleutermethode van Zwijsen is schatkist en wiswijs verovert de kleine rekenaars.En ook nog nadere uitgaven zijn niet meer weg te denken in het onderwijs.

 

Thuis

 

Thuis kunnen kinderen spelenderwijs verder gaan met wat ze op school leren dankzij de educatieve en aantrekkelijk kinderboeken,tijdschriften, spellen en apps van Zwijsen. Zoals Rompompom, maan,roos,vis, bollesboos,zoeklicht dyslexie, de magnetische letterdoos en de letterlegger app.

 

Kortom zwijsen biedt kleurijke en innovatieve uitgaven die de nieuwsgierigheid prikkelen van elk kind. Zo word geholpen kinderen en kansrijke basis te geven voor een succesvolle school en werkcariere.

Geen producten in deze categorie