Winning moves

winning moves logo

Winning moves

 

 

Winning moves is een uitgeve van bord spellen, kaart spellen en puzzels.Sinds het begin dat in 1995 was, hadden ze een goede relatie met het grootste spellen bedrijf Hasbro Inc, met de gebroeders Parker en Milton Bradley als eigenaars.

 

En nu als resultaat zijn veel spellen van de Parker Brothers and Milton Bradley exlusief op de markt door Winning Moves!

 

Een paar bekende titels zijn: Pass The Pigs, PayDay, Rubik's Cube, Scattergories Categories, Rack-O, No Stress Chess en wat nieuwere zoals The Rubik's Void Puzzle, Classic Twister, Aggravation en Touring. En de tijdloze klassiekers zoals:Pit, Classic Monopoly, Classic Clue, Parcheesi, Royal Edition, and Classic Yahtzee.

 

Geschiedenis

 

Winning Moves is opgericht in 1995 door vier spellen professionals, Phil E. Orbanes ( het hoofd van research en development voor Parker brothers en de leidende expert van het spel monopoly). mike Meyers(het hoofd van research en development voor Milton Bradley).Tom Kremer een van de meest bekende spellen agenten in de geschiedenis, bekend om de ontdekking van Erno Rubik en the Rubik's Cube in de late jaren 70). En dan nog Alex Randolph die een van europa's meest vooraanstaande spellen ontwikkelaar was.

 

Kortom Winning Moves bestaat uit een zeer getalenteerde groep, waarvan de missie luid voor de consumenten om ze blijdschap te geven doormiddel van, klassieke, retro, coole en leuke gameplay te bezorgen voor vrienden en famillie.

Sla je slagroom
9,99

De een deelt de ander mag kiezen. Dat is de manier om ervoor te zorgen dat iedereen evenveel stukken krijgt. Maar dat is niet de bedoeling bij "sla je...

2-5 8 20 minuten
Terra Nova
14,99
20,00

Terra Nova   *Duits spel maar inclusief Nederlandse spelregels. Goed te spelen zonder dat je de Duitse taal kent, omdat het...

2-4 10 1 uur
1 items
Cartagena
9,99

Elke speler leidt een groep van 6 piraten en probeert met hen de moeilijke ontsnapping mogelijk te maken door de nauwe tunnel, die het fort met de zee...

2-5 8 30-45