Verzending

 

Verzendwijze

Al onze Nederlandse & Belgische pakketten worden verzonden met PostNL of Kiala en alle overige zendingen worden met een internationale koerier verzonden die werkzaam is in het land van bestemming. Elke aanbieder hanteert hierbij andere tarieven en levertijden en jij kiest zelf de vervoerder uit die voor jou het beste is.

 

Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan wordt het pakket in de meeste gevallen de volgende werkdag al bij je aangeboden.

 

Ook op zaterdag worden er pakketten door PostNL aangeboden. PostNL doet twee bezorgpogingen. Mocht je bij de tweede bezorgpoging ook niet thuis zijn, dan wordt je pakket naar een PostNL Servicepunt gebracht. Je ontvangt daarover een notificatie in je brievenbus. Met deze notificatie en een geldig identiteitsbewijs kan je het pakket vanaf de volgende werkdag na 12:00 uur ophalen op het aangegeven PostNL Servicepunt. Het pakket blijft hier tot 3 weken liggen alvorens het naar ons retour komt.

 

 

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van de hoevelheid spellen die je onder andere besteld het en de verzendmethode die je kiest. In onderstaande tabel houden we rekening met minimaal 1 bordspel en max 5 bordspellen welke in bijna alle gevallen in één zending verzonden kunnen worden. 

 

Koerier:

Kosten:

PostNL

€ 5,95 (tot 10 kilo)

Kiala

€ 3,95 (tot 15 kilo)

Pakketdienst

€ 12,95 (tot 10 kilo)

 

Pakket volgen

Welke aanbieder je ook kiest wij vinden het belangrijk dat je de spellen online kunt volgen zodat je weet wanneer je pakket wordt afgeleverd. Welke koerier je dus ook kiest, elke koerier is te volgen via Track & Trace code.

 

Levertijd

dobbelsteenbordspellen.nl streeft ernaar uw bestelling nog dezelfde werkdag te verzenden wanneer deze voor 16:00 uur geplaatst wordt. In de meeste gevallen wordt jouw pakket - voor Nederland of België - de volgende werkdag dan bij je aangeboden, maar dit uiteraard wel afhankelijk van welke aanbieder er is gekozen. 

Hieronder ziet u een tabel met de indicatieve levertijden van de diverse koeriers.

 

Koerier:

Levertijd:

PostNL

1-2 werkdagen

Kiala

3-4 werkdagen

Pakketdienst

3-6 werkdagen

 
Mocht je nog vragen hebben, of als we je nog ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons dan even weten via ons contactformulier