De kolonisten van catan-dobbelspel

De-kolonisten-van-Catan-dobbelspel-afbeelding-1
4,99
Niet op voorraad

De kolonisten van catan-dobbelspel

 

uitgever: 999 games

Auteur: klaus teuber

 

In de kolonisten van catan het dobbelspel bouwen de spelers Catan worp na worp op. Elke straat en elke nederzetting levert punten op. Een gelukkige hand en tactisch vernuft bepalen wie de beste kolonist is. 

Je krijgt een velletje papier waar de uit de kolonisten van catan bekende straten, dorpen en steden op staan. Als je aan de beurt bent, mag je drie keer met de dobbelstenen gooien om een combinatie samen te stellen waar je wat aan hebt. Gooi je geen enkele combinatie, dan krijg je strafpunten. Dat kun je voorkomen door ridders te kopen, die je de mogelijkheid geven om een dobbelsteen naar een bepaalde grondstof toe te draaien.


Dit vlotte dobbelspelletje speel je weg in een klein half uurtje en past prima in je reisbagage. En, zijn je scoreblokken op? Geen nood, de plaatselijke speelgoedwinkel kan extra scoreblokken bij 999 games bestellen. 

 

De kolonisten van catan-het dobbelspel speluitleg

 

Categorie:
  • Dobbelen
  • Gezelschapsspel
  • Strategisch
Conditie :
Conditie: Zo goed als nieuw
Spelers :
  • 1 Speler
  • 2
  • 3
  • 4
Taal :
nederlands
Uitgebracht in :
2007
Uitgever:
999 games
Leeftijd vanaf:
7
Speelduur:
15 minuten
Ik vind het een erg leuk spel om onderweg te kunnen spelen. Vooral in een kleine groep is het leuk om te doen. De interactie met andere spelers ontbreekt in dit spel waardoor het in grotere groepen lang wachten is totdat je weer aan het dobbelen bent. In theorie is het aantal spelers wel oneindig.
Maak het jezelf makkelijk door de deksel van het speldoosje onderweg als dobbelbakje te gebruiken en kopiën te maken van het spelblok. Zo kan je het heel vaak en op de meest uiteenlopende plekken spelen.
Schrijf een beoordeling

Gerelateerde Producten

AANBIEDINGEN