Boonanza

boonanza-afbeelding-1
7,00
1 items
+

Boonanza spel

 

Auteur: Uwe Rosenberg

Uitgever: 999 Games

 

 

Hak, ik heb je!

 

Denk niet dat bonen makkelijke groenten zijn! Met bonen kun je veel thalers verdienen, maar dan moet je de juiste bonenverzamelen. Dat zou simpel geweest zijn als je de bonenkaarten niet in dezelfde volgorde moet gebruiken als hoe je deze ontvangt. Nu helpen slechts geraffineerde handelsacties met medespeleres.

 

Een tactisch kaartspel, niet geschikt voor heilige boontjes.

 

 

Speluitleg:

 

 

Categorie:
  • Gezelschapsspel
  • Kaartspellen
Conditie :
Conditie: Zo goed als nieuw
Spelers :
  • 3
  • 4
  • 5
Taal :
nederlands
Uitgebracht in :
2002
Uitgever:
999 games
Leeftijd vanaf:
12
Speelduur:
45 minuten
In het begin had ik even wat uitleg nodig om een idee te krijgen hoeveel bonen van welke soort erin zitten. Ik had bedacht dat het vierde bonenveld erg handig is om te hebben. Maar alleen als je het vroeg in het spel voor elkaar kan krijgen helpt het je pas echt vond ik. Verder wel erg leuk om in een groep te spelen vooral vanwege de interactie met elkaar vind ik!
Een simpel, maar toch uitdagend spelletje. In het spel moeten 3-5 spelers door kaarten nemen en onderhandelen, bonen verbouwen. Hoe zeldzamer de boon, hoe meer punten je ervoor krijgt als je er genoeg gezaaid hebt. Het is gedeeltelijk geluk, maar je hebt zeker ook een strategie nodig. Een spelletjes duurt ongeveer een half uur, dus dat valt mee. Het enige wat ik jammer vind, is dat het spel niet met twee spelers gespeeld kan worden.
Schrijf een beoordeling

Gerelateerde Producten

AANBIEDINGEN