@ Retourneren

 

Retourzendingen

Na ontvangst van jouw bestelling heb je het recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen. In die periode heb je het recht om zonder opgave van reden de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden en de ontvangen goederen weer aan DobbelsteenBordspelllen.nl te retourneren en/of te ruilen. Binnen die periode kun je dus een product aan ons retour sturen, waarbij de verzendkosten voor het terugsturen voor jou rekening komen.

 

Indien je de gehele bestelling aan ons retour stuurt, dan krijg je naast het aankoopbedrag ook de eventuele verschuldigde verzendkosten voor de heenzending van ons vergoed. Wij raden je aan om de retouraanvraag vooraf via ons contactformulier aan te melden. Na aanmelding heb je vervolgens weer 14 dagen de tijd om het product aan ons retour te sturen.

 

Via het contactformulier kan je eenvoudig een retourzending aanvragen. Dit is niet verplicht maar versneld wel de afhandeling van je retourzending. Eenmaal op de hoogte doen wij er alles aan om dit zo snel als mogelijk voor jou af te handelen.

 

Let op:

Om te bepalen of je het product wilt houden, mag je het beoordelen/bekijken zoals dit ook in een fysieke winkel mogelijk is. Indien je het product beschadigd of onvolledig retour stuurt, dan zal het te vergoeden bedrag evenredig zijn met de aftrek van het ontstane schadebedrag en met jouw verrekend worden.

 

Je bent dus zelf verantwoordelijk voor eventueel ontstane waardevermindering.

 

Indien je de gehele overeenkomst ontbindt, dan wordt het bedrag waarop je recht hebt, binnen 3 dagen door DobbelsteenBordspelllen.nl teruggestort op het bij ons bekende en/of door jouw opgegeven rekeningnummer. Als je een product retourneert dien je het aankoopbewijs mee te zenden. Het product dien je voldoende gefrankeerd op te sturen naar:

 

DobbelsteenBordspelllen.nl
T.a.v. Retourafdeling
Postbus 85263
3508 AG UTRECHT
NEDERLAND

 

Belangrijk:

· Je dient het product, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele (zo onbeschadigd mogelijke) verpakking te retourneren

· De verzendkosten (pakkettarief - Nederland is van toepassing) en het risico van de retourzending liggen bij jou. Dus zorg voor een gedegen omverpakking welke om de originele verpakking heen zit.

· Plak GEEN stickers of andere biljetten op de originele verpakking. Dit vermindert de waarde van het product aanzienlijk en bestaat er de mogelijkheid van weigering, in verband met de on verkoopbaarheid.

· Je dient een aankoopbewijs met de zending mee te sturen en onvoldoende of ongefrankeerde pakketten worden door ons wel geaccepteerd, maar de extra kosten hiervoor worden aan je doorberekend.