Over Ons

 

Dobbelsteen bordspellen - spellenverzameling

 

Vanuit passie geboren

 

We weten dat het vrij 'Cheezy' klinkt maar deze hele webwinkel waar u nu door heen scrollt is het werk vanuit liefde en passie voor bordspellen. Wij zelf zijn Bordspel Enthousiastelingen en verzamelen al meerdere jaren met heel veel plezier diverse soorten bordspellen en delen onze liefde dan ook graag met iedereen die hier naar wil luisteren.

 

Omdat er bijna geen online kanalen zijn waar je overzichtelijk, snel en veilig tweedehands bordspellen kon kopen waren we aangewezen op de meer traditionele kanalen. Maar we kwamen er al snel achter dat  bijvoorbeeld het bestellen op Marktplaats niet zonder risico's ging. We verloren niet alleen veel geld maar waren nog meer bedroefd als we er weer achterkwamen dat het spel die compleet zou zijn onderdelen miste. "Dit moest toch anders kunnen?" Dachten wij bij ons zelf.

 

Droom & Visie

 

Wat als we zelf de touwtjes in hadden zouden hebben, hoe zou onze ideale winkel er dan uit zien? Na vele omwegen en onrealistische dromen kwamen we wel vrij op de essentie waaruit een goede fysieke of online winkel zou moeten bestaan. Punten die wij bij veel tweedehands websites misten en die wij essentieel vonden (of die wij graag zouden terugzien om te zorgen dat klanten vaker bij ons zouden bestellen) waren:

  • Elk spel moest handmatig gecontroleerd zijn
  • Elk spel moest netjes gesorteerd en schoongemaakt zijn
  • Betalingen moesten veilig en snel verlopen via iDeal en PayPal
  • Naast PostNL moesten er ook meerdere (lees: goedkopere) koeriers gekozen kunnen worden
  • Naast de bekende 999 Games moesten ook alle klassiekers en minder bekende bord, kaart en dobbelspellen op voorraad zijn
  • Een online winkel zou scherpe prijzen moeten bieden en uitgebreide zoekopties

 

De Uitvoering

 

Met bovenstaande in gedachte kwamen we al snel uit (ook gezien de investeringen die gedaan moesten worden) op een online winkel. Na dit uitvoerig te hebben uitgeschreven moesten we ook druk bezig met de uitvoering en verzameling. Dit betekende door heel Nederland en België alle vlooienmarkten, rommelmarkten en kringloopwinkels afstruinen naar mogelijke toevoegingen. En gezien de hoeveelheid spellen die uiteindelijk incompleet, of niet aan onze strenge vereisten voldeden, moesten we dagelijks het land door op zoek naar nieuwe toevoegingen.

 

Dobbelsteen bordspellen kringloop en vlooienmarkten

 

Om een lang verhaal kort te maken bent u nu dus terecht gekomen op de online winkel waar u tweedehands bordspellen kunt kopen die allemaal aan onze strenge eisen voldoen. We blijven dagelijks bezig om onze voorraad bij te vullen en de website te verbeteren om te zorgen dat we DE specialist in tweedehands bordspellen zullen worden en je straks vol vertrouwen en zonder na te denken niet alleen je eigen bordspellen bij ons kopt maar ons ook van harte aanbeveelt bij je vrienden en familie.

 

Veel plezier met het gebruik van deze webshop en mocht je nog tips, feedback of een complimentje onze kant op willen gooien dan kan dat via ons contactformulier.